Jørn Dannesboe


Stenbedet i fuld flor


Surbundsbedet

Foredrag:
Om vinteren holdes der foredrag om planter og rejser i forskellige havekredse samt for hvem, der ellers er interesseret.

Stenbedet - en perle i haven
Her fortælles om, hvordan et stenbed opbygges: Om jordblanding, dræn, store og små sten, mikroklima samt lys og skygge, og der gives eksempler på anlæg af stenbede fra forskellige haver. I anden del af foredraget gives forslag til planter, som egner sig til et stenbed: Dværgtræer og buske, tæppe- og pudedannende planter samt løg og knolde.


Skov- og surbundsbedet
Serien omfatter forskellige typer af skov- og surbundsbede, og der vises eksempler fra forskellige haver. Herudover gives forslag til træer og buske, som er smukke, ikke bliver for høje, har god blomstring osv. Som en vægtig del vises nogle af de mange stauder, løg og knolde samt bregner, som gør skov- og surbundsbedet til en dejlig plet i haven.


Ud i haven
Foredraget handler om alle de mange gøremål, der er i en have, hvor der skal luges, tyndes ud og beskæres. Disse arbejdsopgaver er velgørende for sjælen. Man kan mærke det i hele kroppen, når man til slut nyder resultatet.

Foredraget er bygget op over mange hundrede fotos, der rigt illustrerer skønheden i en velpasset have.


Varighed pr. foredrag: Ca. to timer.
Pris: 3.000 kr. + kørsel.

Henvendelse: Se nedenstående adresse

Pressemateriale


Til toppen af siden